DRENERING AV HUS

– Vi hjelper deg

Drenering av hus

Velkommen til Innlandet Landskap – din pålitelige entreprenør for drenering rundt huset ditt!

Er du bekymret for at fuktighet og vannskader kan påvirke hjemmet ditt? Da kan det hende at du trenger profesjonell drenering rundt huset. Vårt team av erfarne entreprenører har lang erfaring med å installere og vedlikeholde dreneringssystemer som holder hjemmet ditt trygt og tørt.

Vi tilbyr skreddersydde dreneringsløsninger som passer perfekt til ditt hjem og din eiendom. Våre tjenester inkluderer installasjon av grunnleggende dreneringssystemer, utbedring av eksisterende dreneringsproblemer og forebyggende vedlikehold for å unngå fremtidige skader.

Vi bruker kun høykvalitetsmaterialer og moderne teknologi for å sikre at dreneringssystemet ditt fungerer optimalt og gir langvarig beskyttelse mot fuktighet og vannskader. Vi tar også hensyn til utseendet på eiendommen din og sørger for at dreneringssystemet passer godt inn med omgivelsene.

Kontakt oss i dag for å få en gratis vurdering av dreneringsbehovene dine, og la oss hjelpe deg med å beskytte hjemmet ditt mot fuktighet og vannskader.

Pris for drenering av hus. (kontakt oss for tilbud)

Kostnadsfaktorer Kostnad per meter
Graving og utgraving 7 000 – 10 000 kr
Fjerning av jord og leire Inkludert i pris
Dreneringsrør Inkludert i pris
Fyllmasse og pukk Inkludert i pris
Filterduk og geotekstil Inkludert i pris
Arbeidskostnader Inkludert i pris
Totalt kosntnad pr meter 7 000 – 10 000 kr

Merk at kostnadene kan variere avhengig av størrelsen på huset, antall meter som trengs, type jord og terrenget rundt huset, og andre faktorer som påvirker arbeidskostnadene. Vårt tilbud inkluderer imidlertid alle nødvendige materialer og arbeid for en fullstendig og rask drenering rundt grunnmuren din, inkludert etterisolering, fiberduk og oppfylling av rene steinmasser. Kontakt oss i dag for en gratis befaring og nøyaktig kostnadsestimering for ditt hjem.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?