Om oss

– Vi hjelper deg på veien til din drømmehage

Innlandet Landskapsutforming

Innlandet Landskapsutforming AS holder til på Lillehammer men tar oppdrag i Oslo og hele innlandet fylke med hovedvekt på indre Østland.

Vi har lang erfaring fra bransjen. Vi utfører oppdrag innen utomhusanlegg, vi graver tomter/vei og driver også på jernbane. Utleie av maskiner og utstyr, kjøp og salg av bygg – og anleggsutstyr. Vi tilbyr drift og vedlikehold av offentlige og private utomhusanlegg og veier. Innlandet Landskapsutforming AS har rammeavtaler og kundeforhold til Sykehuset Innlandet, Lillehammer Kommune, Søndre Land Kommune, Nordre Land Kommune, Gausdal Landhandleri. Vi har sentral godkjenning for vei, grunnarbeid, vann og avløp, anleggsgartner. Vi kan være en rådgiver og sparringspartner om du har behov for det. Vi skal hjelpe deg med å få den hagen du alltid har ønsket deg.

Når du kontakter oss vil vi utføre en gratis befaring av oppdraget. Vi vil gi deg et uforpliktende tilbud etter befaringen. Vi har konkurransedyktige priser og leverer tjenester av høy kvalitet. Når vi leverer et prosjekt skal vi være stolte av det arbeide som er gjort, og vi gir oss ikke før kunden er fornøyd. Som kunde skal du være trygg på at jobben blir utført innen de tidsrammer og budsjetter som er satt.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?